Refurbished laptop kopen

‘Laptop refurbished’, een term die je de laatste tijd steeds vaker tegenkomt. Wat betekent het en waar moet je op letten bij het kopen van een refurbished laptop? Doe je voordeel met deze tips.

Wat is een refurbished laptop?

Een refurbished laptop is een tweedehands laptop, die een heel proces heeft doorlopen. Wil je een refurbished laptop kopen? Dan ben je bij ons verzekerd van 100% kwaliteit De kwaliteit van de refurbished laptops is namelijk uitgebreid getest. Alle onderdelen - bijvoorbeeld de accu, de processor, de videokaart en het intern geheugen - zijn geïnspecteerd en waar nodig geüpgraded. Niet tweedehands, maar zo goed als nieuw dus! En goedkoop. Refurbished laptops zijn er in vele soorten en maten. Van een ren refurbished laptop i5 en een refurbished laptop i7 tot een Apple laptop refurbished. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, bekijk hier onze refurbished laptops.

Refurbished laptop i5

Een refurbished laptop i5 is geschikt voor dagelijks gebruik. Check je veel mailtjes, gebruik je tekstverwerkingsprogramma’s als Word en post je regelmatig iets op social media dan is een refurbished laptop i5 een prima keuze. Deze zijn in de meeste gevallen ook het vriendelijkst voor je budget. Overtuigd? Check hier het aanbod. Tip: gebruik je de refurbished laptop veel onderweg? Dan is het ook goed om een lichtgewicht laptop te kiezen en één met een lange accuduur.

Refurbished laptop i7

Een refurbished laptop kopen omdat je veel series en films kijkt, games speelt of grafische programma’s gebruikt? Dan heb je een refurbished laptop i7 nodig. Meer power en meer werkgeheugen met een krachtige processor. Een sterke videokaart is ook geen overbodige luxe als je veel streamt en games speelt. En wil je perfect beeld, kies dan voor een full-HD scherm voor de beste weergave.

Apple laptop refurbished

Met de aanschaf van een Apple laptop refurbished kan je tot wel 20% besparen op een Apple product, terwijl je de kwaliteit van nieuw krijgt. Voor sommige functies en opleidingen is de aanschaf van Apple noodzakelijk. Wij hebben verschillende refurbished Apple laptops in ons assortiment. Van lichtgewicht tot krachtige laptops. En in verschillende prijsklassen voor elk budget.

Refurbished laptop kopen binnen je budget

Een refurbished laptop heeft de kwaliteit van nieuw, maar wel een zachtere prijs. Ga je studeren? Voor het eerst op kamers? En vraagt je opleiding om de aanschaf van een laptop? Of wil je een refurbished laptop kopen voor de kinderen? Dan wil je natuurlijk geen enorme bedragen uitgeven. Een refurbished laptop garandeert een degelijk werkgeheugen en goede processor tegen een zachte prijs. Op onze website kun je jouw zoekresultaten filteren op prijs, fabrikant, werkgeheugen, processor, besturingssysteem, resolutie en enkele andere eigenschappen.

Losse randapparatuur en onderdelen

Op onze website vind je ook randapparatuur en losse onderdelen. Advies over de producten? Kijk eens bij de veelgestelde vragen of neem contact op via info@tvdlcomputers.nl of onze contactpagina. We zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.