Over ons

In augustus 2006 is TVDL Computers begonnen met de verkoop van computers uit huis, 1 Jaar later opende wij een winkel aan de Dorpsstraat te Onstwedde, na 9 jaar de winkel te hebben gerund hebben we mede door de alsmaar groeiende online markt de keuze gemaakt om te stoppen met de winkel en richten wij ons enkel nog op de webshopverkoop, wegens een enorm gebrek aan ruimte zijn wij op zoek gegaan naar een locatie waar we meer ruimte voor opslag hebben en een grotere werkplaats kunnen realiseren, in Juni 2016 hebben wij een oud bedrijfspand gekocht en deze voor 80% gesloopt, 300m2 is blijven staan en verbouwd naar onze wensen, ons nieuwe adres is de Beumeesweg 51, 9661AB te Alteveer, hier zullen wij dus ook geen winkel meer hebben, uiteraard is het nog wel mogelijk om een bestelling af te halen, na het maken van een keuze in onze webshop kunt u kiezen voor verzenden of afhalen, een bestelling gedaan voor 16.00 uur wordt dezelfde dag verstuurd met PostNL.

Aangezien wij enkel nog een webshop hebben doen wij geen reparaties en dergelijke meer, uiteraard verzorgen wij wel de reparaties die binnen de Garantietermijn vallen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare gebruikte of nieuwe computer of laptop tegen een scherpe prijs en verwacht u een goede aftersales?, dan bent u bij TVDL Computers aan het juiste adres! TVDL Computers bied u een breed assortiment ex-lease en nieuwe Computerapparatuur.

Wat kunt u allemaal verwachten van TVDL Computers?

  •  een zeer scherpe prijs voor zowel nieuwe als gebruikte computers en laptops,
  •  een goede prijs kwaliteit verhouding,
  •  goede service en aftersales,
  •  12 Maanden hardware Carry-in garantie op Gebruikte Ex-Lease laptops! ( muv Accu & B-Grade ) ( geld alleen op aankopen gedaan na 01-12-2016 )
  •  24 Maanden hardware Carry-in garantie op nieuwe laptops & Systemen!
  •  Gratis verzending vanaf € 250,= met PostNL
  •  het voordeligste assortiment nieuwe en gebruikte computers.
  •  op de website kunt u onder ervaringen de reacties lezen van de vele klanten die u voorgingen.

Wij hebben geen dure telefonische helpdesk en dat ziet u terug in onze prijzen, uiteraard laten wij u niet in de steek als u een vraag heeft over een product of over uw algehele bestelling.
Vragen kunt u stellen via de email info@tvdlcomputers.nl of via ons contact formulier "Klik hier" . Op doordeweekse dagen reageren wij normaliter binnen 1 uur op uw email.

TVDL Computers is opgericht in augustus 2006 en gevestigd te Alteveer.

Als u vragen heeft, kunt u deze altijd stellen door een mail te sturen aan info@tvdlcomputers.nl of door ons contactformulier in te vullen